• " En Hij zeide tot
    hen: Gaat heen in
    de gehele wereld,
    predikt het Evangelie
    aan alle kreaturen. "
    Markus 16 vers 15
  • " En in Zijn Naam
    gepredikt worden
    bekering en vergeving der
    zonden, onder alle volken,
    beginnende van Jeruzalem.
    En gij zijt getuigen van
    deze dingen. "
    Lukas 24 vers 47 en 48
  • " Jezus dan zeide wederom
    tot hen: Vrede zij ulieden,
    gelijkerwijs Mij de Vader
    gezonden heeft, zende
    Ik ook ulieden. "
    Johannes 20 vers 21

Meer over Kennisbank

Folderen Den Helder

20 juli 2024

De kinderevangelisatie in Den Helder hoopt dit jaar weer een VakantieBijbelWeek (VBW) te organiseren. Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, wordt er een folderactie gehouden om de uitnodigingen voor deze VBW te verspreiden in de hele stad.

Zou u of jij willen meehelpen met het verspreiden van de folders door deze huis aan huis in de brievenbus te doen? Dit kunt u ook als gezin doen. Gezellig een dagje uit. Op deze wijze worden de kinderen ook  bij het evangelisatiewerk betrokken. Wij hopen dat er dit jaar weer velen zullen zijn die willen deelnemen aan de folderactie!  U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: aspiker@kliksafe.nl

De VBW zal worden gehouden van D.V. 23 tot en met 25 juli 2024.

De folderdag zal zijn op D.V. zaterdag 20 juli. De dag duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. De start en het ontmoetingspunt voor de folderdag en de VBW zijn in ‘De Verkenningston’. Dit pand is gelegen aan de Prins Hendriklaan 13 te Den Helder.

Het is onze wens en gebed dat de VBW mag zijn tot Gods eer en dat veel kinderen mogen worden bereikt met het Evangelie van vrije genade voor zondaren. Dat deze week dienstbaar mag worden gesteld aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk.

landelijke agenda

  • © hersteld hervormde kerk 2024